/Combiworks
Combiworks 2016-12-09T10:19:50+01:00

Over Combiworks

Laat de bestrijding van houtworm, boktor en andere houtaantastende insecten en zwammen gerust aan Combiworks over. Waar andere bedrijven deze werkzaamheden ‘erbij doen’, hebben wij ons hier volledig in gespecialiseerd!

Ons bedrijf is opgestart uit passie voor het vak en uit interesse in diverse bouwstijlen. Vanuit dat oogpunt is het geweldig om oude en nieuwe objecten te kunnen behoeden voor schade en verval.
Regelmatig geven wij kosteloos trainingen aan groepen aannemers, klusbedrijven, makelaars en terreinbeheerders, hoe ze houtaantastingen kunnen herkennen.

Er is op internet een groot aanbod van bedrijven op het gebied van bestrijding. Wij hebben inmiddels twintig jaar ervaring en we zijn ons in die tijd steeds meer gaan verbazen over – of zelfs ergeren aan – hoe sommige bedrijven in deze branche te werk gaan. Te vaak wordt ingespeeld op de angst en onwetendheid van mensen die vermoeden houtaantasters in huis te hebben en worden vage, veel te hoge offertes aangeboden en doorgedrukt.

Wij adviseren u rustig te blijven en door middel van een gratis inspectie eerst eens goed te inventariseren wat het eventuele probleem is. Mocht een bestrijding nodig zijn, dan ontvangt u van ons een duidelijke offerte. U weet precies waarvoor u betaalt en u kunt er zeker van zijn dat u een eerlijke prijs betaalt.

Natuurlijk geven wij op onze behandelingen garantie!

Combiworks werkt landelijk en uitsluitend met gediplomeerde houtadviseurs/bestrijders, die hun opleiding gevolgd hebben bij het KAD te Wageningen. Jaarlijks worden er nascholingen gevolgd om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het vak.

Neem gerust contact met ons op. Dat mag ook ’s avonds en in het weekend. Via het 06-nummer in de contactgegevens krijgt u altijd meteen een professionele houtadviseur aan de lijn!