//Hoe kies je een deskundig bedrijf voor een inspectie of behandeling bij houtworm?

Hoe kies je een deskundig bedrijf voor een inspectie of behandeling bij houtworm?

De keuze is reuze, veel bedrijven bieden een inspectie aan en al minstens net zoveel willen u van uw houtaantasters afhelpen.
Wie het meest adverteert, de slimste verkopers heeft en bij wiens naam misschien het eerst een belletje gaat rinkelen hoeft zeker niet altijd de beste keuze te zijn.

Een goede inspectie en een eventuele behandeling die daar op volgt kan naar ons idee alleen door echte specialisten uitgevoerd worden.
Veel allround ongediertebestrijdingsbedrijven doen houtaantasters “erbij”.
Dit mag, omdat de bestrijdingsmiddelen (met uitzondering van begassingen) die gebruikt worden binnen hun toelatingen liggen. De kennis van zaken is vaak echter beperkt, omdat de opleiding die ze gevolgd hebben het onderdeel houtaantasters maar zijdelings behandelt.

Verder is het goed rekening te houden met:

  • De meeste bedrijven geven 5 a 10 jaar garantie. Zijn deze bedrijven capabel om hun garantieverplichting na te komen? Met andere woorden, is hun verzekering echt toegespitst op houtconservering of alleen op ongediertebestrijding.
  • Het bestrijden van wespen en knaagdieren is echt iets anders dan houtaantasters. Is de kennis en werkervaring op het gebied van houtaantasters toereikend? Een website kan vaak al een indicatie zijn of het bedrijf een specialist is of het “erbij” doet.
  • Ook in deze branche is het goed te weten wat je nu daadwerkelijk voor je geld krijgt. Een goedkopere offerte uitbrengen dan de concurrent is niet zo moeilijk. Maar is de behandeling ook net zo goed. Leg de offertes goed naast elkaar en spreek niet alleen mondeling iets af.

Combiworks is een echte specialist, met inspecties door heel Nederland!

Door | 2017-03-09T11:34:55+01:00 maart 9th, 2017|Categorieën: Algemeen|0 Reacties